Parfum Dama Gucci Rush

Postat de costy 07.06.2016 0 Comment Despre parfumuri blog,

Parfum Dama Gucci Rush

Gucci Rush este o explozie frenetica de esente si arome,care te imbraca.Gucci Rush este un parfum floral fructat de dama.Creatorul lui Gucci Rush este Michel Almairac care a crezut in putere florilor si aroma intensa a fructelor.
Gucci Rush este unul din stalpi parfumurilor Gucci,acesta inca de la aparitie in anul 1999 a facut furori in randul doamnelor si domnisoarelor din toate colturile lumii.Gucci Rush este un parfum incredibil care se aseaza pe piele si ramane,de parca isi lasa amprenta sa invizibila si face parte din personalitate femei care il poarta.Notele sale rebele din varf sunt petalele de frezie africana,piersica si gardenia de california.notele calde din mijloc sun coriandrul,trandafirul de Damasc si aromata iasomie,iar notele de baza sunt vanilia in forma ei naturala ,patchiuli si vetivierul.
Toata aceasta nebunie de culori si arome fac din Gucci Rush un parfum de dama extrem de fin,sensibil si delicat ,asa arata femeia care va purta mununatia de la Gucci.
Gucci Rush are tot ceea ce isi doreste femeia eleganta,dar retrasa,femeia care emana senzualitate si fragilitate prin toti pori,este,un parfum floral,delicat,fructat.
Farmecul lui Gucci Rush se ragaseste si in faptl ca este un parfum care se adapteaza climei,pentru ca are caldura condimentelor dar racoarea fructelor si parfumul florilor,deci este un parfum perfect de vara sau iarna.

Gucci Rush se poate purta la fel de bine ziua cat si seara.

 

 

Informații adiționale

  • Nume:Gucci Rush
  • Nume Producator:Gucci
  • Note si arome:Floral/fructat,vanilie,patchiuli,coriandru,frezie,piersica
  • Parfum de:Zi/Seara
  • An aparitie:1999

Lăsați un Comentariu