Parfum Barbatesc Eros Versace

Postat de costy 07.06.2016 0 Comment Despre parfumuri blog,

 

Parfum Barbatesc Eros Versace

Eros de la Versace este noua inovatie scoasa pe piata in anul 2012 de parfumierul celebru Aurelien Guichard.Creatorul lui Eros a vrut ca acest parfum nou sa inspire la barbatie,virilitate si potenta masculina.Eros este un parfum tare,puternic si plin de energie vibranta care il fac cu adevarat irezistibil.
Eros este un parfum nou pentru barbati care stiu ca arma potentei lor sta in cat de surprinzatori si enigmatici pot fi dar si cat de plini de farmec masculin sunt.
Notele vibrante ale noului parfum pentru barbatii sunt ca note de varf menta racoritoare si marul verde,notele de mijloc si coloana acestui parfum sunt ambroxanul,boabele de tonka si muscata si notele care stau la baza sunt vanilia puternic aromata de Madagascar,vetivierul,lichenul,cedrul de Virginia si cedrul de Atlas.
Enigmaticul zeu Eros,este insasi esenta acestui parfum de barbati care ispiteste si duce orice femeie in pacatul frumos al dragostei patimase.
Eros de la Versace este parfumul barbatesc dedicat femeilor,pentru puterea lui de seductie si aromele unice si de neegalat.Parfumul tare de la Versace,Eros este un parfum de toamna blanda unde esentele se aseaza pe piele si raman acolo pana seara tarziu.

Este un parfum ce se preteaza a fi purtat seara,la intalnirile romantice.

 

 

Informații adiționale

  • Nume:Eros
  • Nume Producator:Versace
  • Note si arome:Tare/Vanilia de Madagascar,mar verde,cedru de Virginia,vetivierul,menta cedrul de Atlas
  • Parfum de:Seara
  • An aparitie:2012

Lăsați un Comentariu