Parfum Barbatesc Chanel Allure Homme Sport

Postat de costy 07.06.2016 0 Comment Despre parfumuri blog,

Parfum Barbatesc Chanel  Allure Homme Sport

Allure Homme Sport de la Chanel este un parfum renumit scos pe piata de casa de parfumuri Chanel in anul 2004.Succesul avut cu Allure pentru barbati a inspirat creatorul lui Allure Homme Sport,renumitul parfumier Jacques Polge la acest minunat parfum sport pentru barbati.Asa cum ii si spune numele Allure Homme Sport este un parfum cu tinta clara,spre barbati care fac efort fizic,pentru sportivi si cei carora le place sa-si petreaca timpul in aer liber.Allure Homme Sport este un parfum direct,rafinat,elegant dar sport,tare si diferit.
Eleganta notelor de varf formate din aldehide,portocala,mandarina sangerie si note marine,contrazic si totusi combina intr-o armonie perfecta cu notele din mijloc de neroli,cedru si piper,ca apoi sa vina punctul culminant al lui Allure Homme Sport din notele de baza formate din boabe de Tonka,ambra,vanilia,vetivier,mosc alb si rasina elemi.
Succesul lui Allure Sport pentru barbati vine din nevoia de putere a barbatului care este supus zi dupa zi la noi provocari si are nevoie sa se mentina in forma si cum o putea face mai bine decat cu un parfum clasic,care s-a adaptat nevoilor barbatului sportiv si modern.
Allure Homme Sport de la Chanel este parfumul care merge purtat in orice sezon,pentru ca un sportiv nu are odihna,ele este in permanenta stare de stare alerta,fiind cel care atrage dupa sine nevoia de perseverenta si consecventa chiar daca vorbim de un parfum.

Allure Homme Sport este un parfum puternic barbatesc,este un parfum sport de zi,pentru sportivul care se afla in orice barbat!

 

 

Informații adiționale

  • Nume:Allure Homme Sport
  • Nume Producator:Chanel
  • Note si arome:sport,tare.portocala,mandarina,vanilie,ambra,mosc,piper
  • Parfum de:Zi
  • An aparitie:2004

Lăsați un Comentariu