Cum miroase parfumul barbatesc Invictus Paco Rabbane

Postat de costy 07.06.2016 0 Comment Despre parfumuri blog,

Parfum Barbatesc Invictus Paco Rabbane

Invictus de la Paco Rabbane este cel mai nou parfum pentru barbatidin 2013.Invictus este parfumul invingatorilor,al celor mai buni!Invictus este parfumul barbatesc cel mai extravagant si sexi al momentului ,deci in 2013,dragilor trebuie sa purtati fara doar si poate Invictus!!!
Acest super parfum de la Paco Rabbane,Invictus are ca note de varf mandarina,note marine si grapefruit,notele de mijloc sunt compuse din frunze de dafin si iasomie,iar notele de la baza lui Invictus sunt lichen,patchiuli,ambergarius si lemn de guaiac.
Un parfum care atinge delicat,cald si sensibil pielea,ajunge un strop siInvictus te fascineaza,te cucereste fie ca esti barbat ,fie ca esti femeie...pe femei le excita...iar pe barbatii ii incita..diferenta X...si este doar acel X,cel care face diferenta dintre barbat si femeie...
Alege un parfum care cu orice ocazie isi va face simtita prezenta,va fi langa tine,te va seduce si va seduce,Invictus este atu-ul barbatului modern,care stie ca un parfum pentru barbati nu inseamna doar a mirosi parfumat cit si a mirosi intr-un fel in care sa atraga,lasind mistere neelucidate si starnind pasiuni...Vrei sa invingi? Avem arma perfecta care iti asigura locul intai,Invictus parfumul barbatului sexi!

Invictus este un parfum casual,datorita notelor si aromelor sale poate fi folosit si ziua si seara cu acelasi succes!!


 

 

Informații adiționale

  • Nume:Invictus
  • Nume Producator:Paco Rabbane
  • Note si arome:mandarina,grapefruit,dafin,iasomie
  • Parfum de:Zi/Seara
  • An aparitie:2013

Lăsați un Comentariu