Parfum Barbatesc Black Xs

Postat de costy 08.06.2016 0 Comment Despre parfumuri blog,

Black Xs Barbatesc

Black XS este un parfum dulce pentru barbati de la Paco Rabanne,lansat in anul 2005.Parfum oriental -lemnos care aduce aceea senzualitate si creaza senzatia de piele aromata si delicioasa,Inspira si merge pana acolo unde orice femeie intoarce capul sau privirea dupa barbatul care poarta Black XS.Aromele care au stat la baza inspiratiei creatorului lui Black XS ,Olivier Cresp,sunt combinatii nebune de plante,condimente si flori.Notele de varf din care a iesit acest uimitor parfum dulce pentru barbati sunt salvia si lamaia,ca apoi sa ajungem la mijlocl esentelor tulburatoare compuse din balsam Tolu,cardamon negru,praline si scortisoara.Notele de baza sunt atent selectionate-lemnul de trandafir brazilian,ambra neagra si patchiuli.
Toata aceaste arome sexi,combinate au dus la exceptionalul Black XS parfum ce are puterea de a atrage pe oricine.Black XS este un parfum care miroase seducator de bine pe pilea incinsa a barbatului ce are un sarm natural dar caruia acest parfum ii scoate in evidenta toate aceste calitatii de macho.
Sticla in care ne este prezentat acest parfum deosebit,este una extrem de eleganta.Sticla este neagra,are scris pe fata acesteia numele perfumului Black XS si un trandafir care este incolacit pe litere.
Simplitatea si prezenta tradafirului pe o sticla de parfum pentru barbati este cu siguranta cartea de vizita care prezinta acest parfum cel mai bine,este un parfum care miroase exact ca dulceata din fermecatorul trandafir brazilian.

Black XS este un parfum ieftin care poate fi al oricarui barbat care stie ca un parfum dulce atrage o femeie ca un magnet!

 

 

 

Informații adiționale

  • Nume:Black XS
  • Nume Producator:Paco Rabanne
  • Note si arome:Dulce/trandafir brazilian,ambra neagra,cardamon.scortisoara,praline
  • Parfum de:Seara
  • An aparitie:2005

Lăsați un Comentariu