Parfum Dama La vie est belle Lancome

Postat de costy 07.06.2016 0 Comment Despre parfumuri blog,

Parfum Dama La vie est belle Lancome

La vie est belle de la Lancome este un parfum de dama nou ,lansat pe piata in 2012.Un parfum dulce floral ,foarte senzual si extrem de sexi.Parfumul este unul cu sex-appel ,unul care inspira femeia si creaza iluzia unui spectacol al feminitati ,lipsit de inhibitii si plin de sarm.
Creatorii Olivier Polge,Dominique Ropion si Anne Flipo au vrut sa patrunda in sufletul femei care isi doreste de la un parfum mai mult decat un miros.Femeia moderna vrea de la un parfum ,emotie,pasiune,un prieten si vrea o poveste...La vie est belle este o poveste de dragoste dintre parfum si femeie,dintre o himera devenita realitate si femeia care il asteapta de-o viata.
Notele de varf ale lui La vie est belle sunt coacazele negre si para,notele de mijloc sunt stanjenelul,iasomia si floarea de portocal iar baza este formata din paciuli,boabe de tonka,vanilie si praline.
La vie este belle parfum de dama floral-dulce,este parfumul preferat de femeia fara prejudecati ,caruia aventura ii surade si ea va sti alaturi de cel mai bun prieten care ii este La vie est belle sa profite de orice ocazie care i se ofera!

Este un parfum de dama care se potriveste unei zile incarcate la birou dar si la un cockteil elegant.

  • La vie est belle
  • Nume Producator:Lancome
  • Note si arome:coacaze negre,pere,patchiuli,iasomie,floare de portocal
  • Parfum de:Seara/Zi
  • An aparitie:2012

Lăsați un Comentariu