Cum îmbunătăţim persistenţa parfumului?

Postat de costy 24.05.2016 0 Comment Despre parfumuri blog,

Persistenta parfumului cred ca este o intrebare care ne bantuie ori de cate ori ne dorim sa incercam un parfum nou.Fie ca il vrem pentru noi sau pentru a il face cadou cuiva drag,ne interesam sau ne documentem in prealabil despre durata esentei pe pielea noastra.
De cele mai multe ori constatam ca acel parfum pe care de altfel il adoram,in 3 ore nu mai miroase...ce e intampla..?De accea sunt niste reguluii de care ar trebui sa tina toata lumea cont ,aceste ajuta la o mai buna persistenta pe piele a aromei preferate.
Trucuriile sunt clasice,insa le putem adapta si personaliza,este esential sa ne cunoastem pe noi sau mai bine spus,cum ne functioneaza corpul,pentru ca asa vom adapta regulile si le vom imbunatatii.
Cateva regulii care te vor ajuta sa faci cea mai potrivita alegere si vei sti daca este cazul sa iti faci probleme fiindca parfumul cumparat nu persista.

1.Pielea curata 

Este deja cunoscut tuturor ca cel mai potrivit moment de a-ti imiresma pielea este atunci cand ai iesit de sub dus.Pielea este curata,igienizata si pori larg deschisi,ei vor primi mirosul imbietor. 

2.Locul unde trebuie sa iti dai cu parfum


E foarte important de stiut ca acest loc trebuie sa fie unul intr-o zona puternic vascularizata,cum ar fi zona gatului ,a incheieturi mainilor, coatelor, dupa ureche... am putea exemplifica insa si alte locuri insa trebuie sa va las sa descoperiti noi locurii care va pot aduce maxim de eficienta atunci cand vorbim de parfum.


3.Nu folosi parfumul pe post de deodorant sau antiperspirant!!

Antiperspirantul are rolul de a mentine pielea uscata si daca nu o poate face 100% atunci transpiratia nu va fi una care sa deranjeze pe cei din jur din cauza mirosului,antiperspirantul atenuand mirosul.Daca nu stiti de ce va simtiti jenat de mirosul neplacut al transpiratiei cand tocmai v-ati imparfumat sub-brati...pai avem o problema...nu ne parfumam axilele,parfumul in combinatie cu sudoarea este cea mai neplacuta combinatie,mirosul neplacut este mult mai puternic.Deci nu va sfatuim sa folositi apa de parfum sau parfumul pe post de antiperspirant!!

4.Parfumul trebuie sa fie subtil dar nu insesizabil

Recomandarea specialistilor este de a ruga o persoana sa stea la o jumatate de metru de dvs si daca aceasta simte parfumul atunci ve-ti atrage atentia cui trebuie.Suntem sigurii ca nu vreti sa atrageti intreaga atentie a salii printr-un miros exagerat de mult si doar celor care sunt destul de aproape de dvs.


5.Unele doamne sau domnisoare atunci cand merg la serviciu sau  la o intalnire isi parfumeaza un pic de vata sau o batista si o pun in buzunar sau geanta,asa se vor bucura pe tot parcursul zilei de parfumul preferat!


6.Si ca un ultim dar nu cel din urma sfat,ar fi sa alternati din cand in cand parfumurile...stiut fiind ca daca ne obijnuim cu un miros la un moment dat nu o sa il mai simtim,deci,alternand la 3-4 luni parfumul va ve-ti simti mereu proaspat si bine in pielea dvs.

Lăsați un Comentariu