Parfum 1881 Cerruti Dama

Postat de costy 07.06.2016 0 Comment Despre parfumuri blog,

Parfum 1881 Cerruti Dama

1881 Cerruti a a fost lansat de casa de parfumuri Cerruti in anul 1995.Prezentat ca un parfum floral,1881 este unul din cele mai complexe parfumuri florale.Componentele sale ,notele si aromele sunt foarte bine asociate,ducand la o adevarata explozie de culoare lemnoasa,fructata,un adevarat curcubeu al mirosului de flori oriental lemnoase.
1881 Cerruti este un parfum floral cu prezenta si stil .1881 Cerruti aduce un suflu nou ,feminitatea este cea care este pusa in valoare,este cu adevarat o capodopera a romantismului.Notele sale de varf sunt mimoza,stanjenel,woodsorrel,frezie,iasomie,lacramioare,bergamota si trandafir.Notele de mijloc sunt coriandru,tuberoza,iasomie,lemn de trandafir brazilian,floare de portocal,muscata si narcisa.Notele de baza de santal,ambra,mosc,vanilie si cedru.
Creatorul lui 1881 Cerruti parfum floral de dama,este Claire Cain,cea care a crezut in puterea de atractie a acestui parfum de vara fabulos.
Sticla lui 1881 Cerruti este una sofisticata,rotunda,feminina,migniona,este cu adevarat o bijuterie in geanta fiecarei doamne sau domnisoare care stie cat este de pretios un miros atragator si miereasma proaspata a unui buchet de flori pe pielea ei delicata!

1881 Cerruti este un parfum ieftin si perfect pentru femeia stilata!

 

 

Informații adiționale

  • Nume:1881
  • Nume Producator:Cerruti
  • Note si arome:Floral/woodsorrel,frezie,trandafir brazilian,lacramioare,mosc,ambra,vanilie
  • Parfum de:Zi/Seara
  • An aparitie:1995

Lăsați un Comentariu